Man - Fre 08.00 - 15.00 (+47) 72 85 39 50

ROCK


Rockelinja på Trøndertun er legendarisk! Mange elever har markert seg kraftig i norsk og utenlandsk musikkliv, og kanskje du vil bli en av dem?

• Hos oss står bandprosjekter og samspill i fokus.
• Vi jobber med låter fra rocketradisjonen, både gamle og nye, og vi skriver låter sjøl.
• Samarbeid er viktig, og hos oss kan du utvikle både dine musikalske og menneskelige sider.
• Vi ønsker at du skal bli god på gehør, at du skal få sjansen til å øke individuelle ferdigheter, og at du skal bli kjent med mange stilarter i rocken. Da kan du lettere lage egne låter og dra i gang prosjekter og band.

Hos oss får du alle muligheter, enten du drømmer om å jobbe i studio, bli proff på scenen, mekke låter, eller alt sammen på en gang! Nå kan du gjøre alvor av drømmen din, samme hvor stor eller liten den er…

Last ned brosjyre for musikkavdelinga

Et år på Trøndertun gir unike muligheter til spennende og fruktbart samarbeid mellom dans-, musikk- og lydelever.Hvert år reiser hele skolen til New York for et ukelangt opphold på Manhattan. Oppholdet omfatter rockekonserter, jazzkonserter, danseforestillinger og danseklasser.
Flere utenlandske og norske universitet og høgskoler holder årlig audition på Trøndertun.

OPPTAK:
Dersom du ikke har lagt ved vitnemål som viser fravær, attester, demo med tre lydspor etc. lønner det seg å ettersende det så raskt som mulig. Ingen søknader vil bli vurdert før all nødvendig dokumentasjon er lagt ved. Demo ettersendes i Mp3 fil på mail til line@trondertun.no NB! EMNEFELTET merkes det med den linjen du har valgt som 1.valg

Musikkavdelinga (alle musikklinjene) på Trøndertun jobber alle innenfor det vi kaller ”rytmisk musikk”. Begrepet er blitt en betegnelse på musikkstiler som Rock, Blues, Jazz, Funk, Pop, Metall, etc. Historisk sett har disse stilene blitt videreført gjennom muntlig og gehørsbasert overlevering. Dette har skjedd på mange måter, både fra person til person, via konserter eller i vår tid gjennom lydkilder som vinyl, CD og streaming. Det er relativt nytt at ”rytmisk musikk” har fått innpass på musikkinstitusjoner. På Trøndertun søker vi i størst mulig grad å ta vare på den muntlige tradisjonen og jobber med å tilnærme oss musikk på en gehørsbasert måte. Samspill er derfor den viktigste aktiviteten på musikkavdelinga. Andre musikkfag kaller vi”støttefag” som hjelper elevene til å bli bedre musikere og instrumentalister innenfor den stilen de ønsker å utvikle seg.

For informasjon om musikklærerne, se linken ANSATTE.